Gipszkarton betétes reviziós ajtó

Gipszkarton betétes reviziós ajtó – Budapesten és vidéki áruházainkban RAKTÁRON!

Egyedi méretű reviziós ajtókat is rendelhet. Csak fém reviziós ajtót és gipszkarton betétes reviziós ajtót tudunk egyedi méretben kínálni. Műanyagot nem. Egyedi méret rendelése esetén egyeztessen telefonon vagy email-ben a kolléganőkkel.

 

11 telephelyen várjuk Önöket személyesen vagy rendeljenek futárral, házhoz szállítással. Aktuális revi ajtók készletéről érdeklődjön telefonon mert az a leggyorsabb. A kolléganő azonnal segít. 

Telephelyeink és elérhetőségeik.

Személyes átvételKészlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Nagytarcsa+36 30 958 2915
info@avgroup.hu

 

Gipszkarton betétes reviziós ajtók – árak

A gipszkarton betétes reviziós ajtó beépítésével könnyen hozzáférhetővé válnak a gépészeti csatlakozások, kezelőszervek, egyéb beépített eszközök, ugyanakkor esztétikus takarásban maradnak. Gipszkarton válaszfalba és álmennyezetbe építhető revíziós ajtó normál,  impregnált vagy tűzgátló gipszkarton betéttel. A revíziós ajtó gipszkarton felületébe történő beépítése, glettelése és festése után csak kb. 1 mm illesztési hézag marad látható. Álmennyezetbe vagy oldalfalba építhető, burkolható. 

Gipszkarton betétes reviziós ajtó standard/sztenderd méretei: 20 x 20 cm, 30 x 30 cm,  40 x 40 cm,  50 x 50 cm, 60 x 60 cm

EGYEDI MÉRETŰ REVIZIÓS AJTÓT IS RENDELHET! Néhány nap alatt megvan és akár mehet postai úton!

A Gipszkarton betétes reviziós ajtó alumínium keretből és ajtóból áll. Az ajtó vagy üres kerettel, vagy 12,5 mm-es vagy 15 mm-es gipszkarton betéttel van ellátva. Ez lehet impregnált gipszkartonból vagy normál gipszkartonból és festhető vagy burkolható csempével.

Telephelyeink: Budapest 11. 4. és 9.kerület, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza.

 

Gipszkarton betétes reviziós ajtó

Gipszkarton betétes reviziós ajtó


Az aluminium keretes gipszkarton betétes reviziós ajtókról egy kicsit bővebben.

A revíziós ellenőrző ajtók alumínium keretből, betét nélkül, vagy 12,5 mm, 15 mm illetve 25 mm vastagságú gipszkarton betétből és két zárelemből tevődnek össze. Az ellenőrző ajtók mindkét kerete négy db alumínium keretrészből speciális hegesztéssel van összeállítva. 300 x 300 mm mérettől az ellenőrző ajtók biztonsági tartóelemmel vannak ellátva.

Az esetleges sérülés elkerülése érdekében a tartóelemet minden nyitás után újra vissza kell akasztani. Az ellenőrző ajtók beépítése falakba vagy mennyezetekbe nagyon egyszerű. A keret és az ajtó között 1,5 mm hézag van. Az ellenőrző ajtók nyitása nyomással történik két elrejtett zárelem által. Az ajtóelem nem kivehető, két oldalon pántokon nyílik. 

 

Gipszkarton betétes reviziós ajtó – alkalmazható

Gipszkarton falba  pl.: beépített kádak, fűtési osztó-gyűjtők, mérők, tároló rekeszek, épített bútorok stb.) utólagos hozzáférésének, szerelhetőségének biztosítására. 

Az alumínium keretes gipszkarton revíziós ajtó kivételes előnyei:

 

  • előnyös árfekvés – kiváló ár/érték arány
  • széles felhasználási terület
  • gyors, egyszerű szerelés
  • stabil alumínium keretek
  • tökéletes műszaki megoldás
  • lapos beépítés lehetősége falakba és mennyezetekbe
  • gipszkarton álmennyezetben is alkalmazható

Reviziós ajtók Magyarországon

 

További termékeink. 

Hanggátló, normál, impregnált, tűzgátló, tűzgátló impregnált, hajlítható, perforált gipszkarton árak. Siniat, Knauf, Rigips gipszkartonok,  Armstrong, Knauf AMF kazettás álmennyezet rendszerek. Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken.

 

Árakat a linkekre kattintva tudja megnézni. Minden készleten van!

 

Gipszkarton vagy szigetelőanyag ajánlatkérés.

Árajánlatkérő adatai  

 

Hozzászólások lezárva.