Fém reviziós ajtó

Fém reviziós ajtó készleten.

 

Egyedi méretű reviziós ajtókat is rendelhet. Csak fém reviziós ajtót és gipszkarton betétes reviziós ajtót tudunk egyedi méretben kínálni. Műanyagot nem. Egyedi méret rendelése esetén egyeztessen telefonon vagy email-ben a kolléganőkkel.

 

11 telephelyen várjuk Önöket személyesen vagy rendeljenek futárral, házhoz szállítással. Aktuális revi ajtók készletéről érdeklődjön telefonon mert az a leggyorsabb. A kolléganő azonnal segít.

Telephelyeink és elérhetőségeik.

Személyes átvételKészlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Nagytarcsa+36 30 958 2915
info@avgroup.hu

 

További termékeink árait a linkekre kattintva tudja megnézni.

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT 

 

Fém reviziós ajtó méretek

A kulcsos fiókzárral ellátott acéllemez revíziós ajtók a következő általános méretekben készülnek: 200 x 200 mm – 300 x 300 mm – 400 x 400 mm – 500 x 500 mm – 600 x 600 mm.

A méret egyúttal a szerelőnyílás mérete is.  

 

Fém reviziós ajtó kulccsal zárható.

Fém reviziós ajtó

Fém reviziós ajtó

Fém reviziós ajtók leírása

A fém revíziós ajtók stabil külső keretből és kulcsos fiókzárral ellátott horganyzott ajtószárnyból készülnek. Általános színe a fehér – RAL 9016. A fém revíziós ajtók keret élei le vannak gömbölyítve. Ezáltal tiszta átkötés keletkezik a vakolat, vagy a gipszkarton fal és az ajtó kerete között. Négy hozzászegecselt horgony biztosítja az ajtók falba vagy mennyezetbe való biztonságos szerelését. Az ajtószárnyak kivehetők és lehetővé teszik a bal illetve jobb oldali kinyitást.

Alkalmazási lehetőségek.

Az acéllemez revíziós ajtók gipszkarton falakba/mennyezetekbe, vagy hagyományos falakba/mennyezetekbe szerelhetők. 

Egyedi méretű fém reviziós ajtókat is rendelhetnek!

Tekintettel a vevői igényekre az általánostól eltérő méretek gyártása is lehetséges. Az acéllemez revíziós ajtókat ezen kívül több különböző változatban is szállítjuk, például lég-és por mentessen záródó és/vagy rozsdamentes acél kivitelben is. 
Fém reviziós ajtó gipszkarton falba vagy tégla falba.

Készülhetnek 9.5 és 12.5 mm-es gipszkartonhoz műanyagból, fémből és alumínium keretben gipszkarton betéttel. Csavarokkal és szilikon ragasztókkal szerelhető, tapétázható, csempézhető.

Raktáron, azonnal megvásárolható! Budapesten a  9. és 4. kerületben illetve vidéken.  Kecskemét, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza és Győr. 

Hanggátló, normál, impregnált, tűzgátló, tűzgátló impregnált, hajlítható, perforált gipszkarton árak. Siniat, Knauf, Rigips gipszkartonok, Armstrong, Knauf AMF álmennyezet rendszerek. Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken.

 

További termékeink árait a linkekre kattintva tudja megnézni.

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Hozzászólások lezárva.